dijous, 15 de maig del 2014

Noche en el museo, al Poliesportiu Municipal del Centre

El proper dissabte 17 de maig a les 21:30 h a la piscina del Poliesportiu Municipal del Centre es projectarà Noche en el museo de Shawn Levy. Aquesta activitat forma part de La Nit dels Museus, quan més de setanta centres obriran les portes fins a la matinada.


Larry Daley és un somiador que sempre ha sabut que estava destinat a alguna cosa gran, però mai ha sabut per a què. Cap de les seves idees o invents ha sortit bé, de manera que accepta un treball com a guàrdia de seguretat del Museu d'Història Natural de Nova York per reordenar la seva vida i la del seu fill de deu anys. En la seva primera nit al museu descobreix que la feina de vigilant ho és tot, menys tranquil·la. Al vespre, un encanteri egipci fa reviure els artefactes i figures de cera del museu. Entre Atil·la i un tiranosaure desfila un tropell de personatges; només el president Teddy Roosevelt podrà salvar Larry.

La invitació per accedir-hi serà facilitada als edificis del Museu de L’Hospitalet (Casa Espanya, l’Harmonia i Masia Can Riera).

+info: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada