divendres, 23 de maig del 2014

Ni unos menos i Las aventuras de Tintín, al Centre Ana Díaz Rico

El proper dimecres 30 de maig a les 18:30 h al Centre Municipal La Florida Ana Díaz Rico es projectaran les pel·lícules Ni uno menos, de Zhang Yimou; i Las aventuras de Tintín, d’Steven Spielberg.


A Ni uno menos la Wei Minzhi, una jove i pobre estudiant de tretze any, és assignada per substituir un mestre, però amb la condició que cap dels petits estudiants (no molt més petites que ella) desisteixi d'assistir a les classes, sota pena de no percebre el seu salari. La jove inicia una emotiva i desesperada recerca d'un dels alumnes per la ciutat quan aquest no es presenta a l'escola.

A Las aventuras de Tintín el protagonista queda enamorat d’una maqueta de vaixell i decideix comprar-la, però de seguida s’adona que hi ha molta gent interessada en aquesta peça i que la seva integritat corre perill. Amb l’ajuda del seu gos Milú, Tintín comença a investigar què hi ha darrere aquest vaixell, anomenat Unicorn, i acaba descobrint que amaga una història de pirates amb un valuós tresor amagat en algun lloc del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada