dilluns, 9 de gener del 2017

Chicago, a la biblioteca Josep Janés

El proper divendres 13 de gener a les 18:30 h a la biblioteca Josep Janés es projectarà Chicago (2002), de Rob Marshall.


Chicago narra la història de dues dones del món de l'espectacle que, després d'assassinar a les seves respectives parelles, intenten que el seu cas judicial sigui el centre d'atenció tant de la premsa de Chicago com d'un prestigiós i ben plantat advocat.

La promesa d'aventura i oportunitat que ofereix la Ciutat dels Vents enlluerna a Roxie Hart, una innocent i extravertida cantant que somia amb cantar i ballar per sortir de la seva vida grisa. El seu somni és seguir els passos d'or de Velma Kelly, cantant de vodevil.

Roxie aconsegueix que el seu desig es faci realitat quan algunes actituds equivocades les fan aterrar a ambdues, l'estrella i l'aspirant, a la presó, a causa de diferents càrrecs per assassinat. Roxie es troba amb el llegendari advocat Billy Flynn, qui acorda fer-se càrrec del cas per una gran suma de diners.

La cursa de Roxie explota, per mortificació del seu mentor. Però la intel·ligent Miss Kelly ens reserva algunes sorpreses per al segon acte...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada