dijous, 28 de maig del 2015

Scoop, al Centre Ana Díaz Rico

El proper divendres 29 de maig a les 18:30 h al Centre Municipal La Florida Ana Díaz Rico es projectarà Scoop, de Woody Allen.



La pel·lícula narra la història de Sondra Pransky (Scarlett Johansson), una jove i atractiva estudiant de periodisme estatunidenca que viatja a Londres per entrevistar un famós director. Durant un espectacle de l'il·lusionista Sid Waterman (Woody Allen), Sondra és escollida per participar en un dels seus trucs de màgia. En el transcurs d'aquest, se li apareix l'esperit de Joe Strombel (Ian McShane), un periodista mort recentment. Strombel li donarà l'exclusiva de l'any: el nom d'un criminal molt buscat, conegut com l'"Assassí del Tarot", que terroritza des de fa temps el país. Segons ell, aquest assassí és el jove i atractiu aristòcrata Peter Lyman (Hugh Jackman).

A partir d'aquest moment, ella i Sid es dedicaran a investigar i a buscar proves de la doble vida d'aquesta persona fent-se passar per pare i filla. La trama, però, es complicarà quan Sondra s'enamora de l'objecte de la seva investigació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada