dimecres, 25 de juny del 2014

Tierra de ángeles i Rio, al Centre Ana Díaz Rico

El proper divendres 27 de juny a les 18:30 h al CentreMunicipal La Florida Ana Díaz Rico es projectaran les pel·lícules Tierra de ángeles, de Kay Pollak; i Rio de Carlos Saldanha.



A Tierra de ángelesDaniel Daréus és un director d'orquestra de fama mundial. Ha arribat molt alt però se sent sol, miserable i cansat de les servituds de la fama i el treball. Després de sofrir un infart, Daniel decideix posar fi a la seva carrera musical i tornar al petit poble en el qual va passar la seva infància, situat en una remota zona al nord de Suècia. La seva arribada suposa una petita revolució, ja que la seva popularitat li convertirà en objecte immediat de curiositat i fascinació entre els habitants del poble, que li demanaran “consell professional” per al petit cor de l'església que assaja cada dijous en el vestíbul de la parròquia.

A Rio en Blu, un ingenu guacamai que no sap volar i que creu que és l'últim de la seva espècie, i Jewel, una guacamaia lliure i salvatge s'embarcaran en una inesperada aventura per recuperar el camí de la seva llibertat, acompanyats per números musicals i excèntrics nous amics amb els quals aprendran sobre l'amistat, l'amor i el coratge.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada