dijous, 19 de setembre del 2013

Cinema a les Festes de la Mercè


Del dia 20 al 24 de setembre es celebren les Festes de la Mercè a Barcelona. Entre les nombroses activitats que s'organitzen, podem trobar algunes relacionades amb el cinema:



A la Plaça de la Mercè:

Diumenge 22 de setembre a les 22 h: projecció de la pel·lícula L'exòtic Hotel MarigoldUn grup d’avis anglesos decideixen gaudir de la seva jubilació a Bangalore, una exòtica població de l’Índia, però les diferències culturals aviat es posaran de manifest creant tot tipus de problemes.

Dilluns 23 de setembre a les 22 h: projecció de la pel·lícula Grupo 7La història d’aquest intens drama social ens situa a la Sevilla fosca i marginal de finals dels 80, prèvia a la “Expo 92” ( Exposició Universal que es va celebrar a la capital andalusa per donar a conèixer l’obertura cultural i turística d’aquest país). Els quatre protagonistes són els membres d’una brigada de la policia nacional sevillana que utilitzen mètodes il·legals per a netejar algunes zones de la ciutat del tràfic de droga. 


Al CCCB:

Dissabte 21, diumenge 22 i dimarts 24 de 12 a 20 h: Projeccions de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya (Animac).

Dissabte 21 de setembre de 17 a 20 h i dimarts 24 de setembre de 12 a 14 h: Tallers d'animació gratuïts.


A la Plaça Sant Jaume: 

De divendres 20 al dimarts 24 (consulteu horaris): Un viatge surrealista sobre l'AjuntamentL'artista visual Franc Aleu ha ideat L'increïble viatge a la Lluna, la projecció d'enguany a la façana de l'edifici amb motiu de la Mercè i que ret homenatge als pioners del cinema.

Si voleu més informació consulteu la web de la Mercè.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada