dissabte, 24 de novembre del 2012

No me pidas que te bese porque te besaré a la biblioteca Josep Janés

El proper dimecres 28 de novembre a les 18:00 h es projectarà la pel·lícula No me pidas que te bese porque te besaré d'Albert Espinosa.


L'Albert (Eloy Azorín) ha començat a ultimar els detalls del seu casament amb l'Helena (Teresa Hurtado de Ory). Bé, de fet és més aviat l'Helena qui s'està encarregant de tot, ja que l'Albert no només sent pànic escènic davant d'aquest dia tan esperat, sinó que a més comença a dubtar dels seus sentiments per ella. Per acabar-ho d'adobar, el David (Albert Espinosa), amic seu des de la infància, no fa altra cosa que insistir perquè li expliqui la situació a la seva futura dona com més aviat millor.

Davant de la pressió, l'Albert busca refugi en l'única cosa que el motiva: aprendre a tocar la guitarra, malgrat la seva evident ineptitud per a la música. L'obsessió per complir el seu únic somni abans de casar-se el durà a apuntar-se a un curs de guitarra molt peculiar.

Els seus companys de curs són tan especials que no només l'ajudaran a compondre una cançó, sinó que a més faran que es plantegi el que és realment important a la seva vida. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada